2012-07-11 09:02:04• hírek • Blikk.hu

Már biztos: Xantus Barbaráék válnak!

Közel két évtized együtt töltött idő után már biztos, hogy külön utakon folytatja tovább életét Xantus Barbara és Szurdi Miklós. Házasságuk menthetetlen.

A Blikk megtudta: a népszerű színész-rendező házaspár a külvilágot teljesen kizárva, csendben, békésen, de már intézi a válással kapcsolatos hivatalos papírokat.

Xantus Barbara és Szurdi Miklós a legendás Família Kft. forgatásán szeretett egymásba. Barbara a sorozat Krisztáját alakította fiatal színésznőként, Szurdi Miklós pedig rendezte. Hosszú éveken át úgy tűnt, semmi és senki sem szakíthatja szét őket. Harmonikus, kimondottan boldog házasságban éltek.

Épp ezért jelentett óriási meglepetést, amikor februárban kiderült, szétköltöztek. Hogy mennyire tisztelik és becsülik egymást, arról mindent elmond, hogy most, kapcsolatuk végén is hihetetlenül körültekintően, a gyerekeik érdekeit minden más fölé helyezve intézik a dolgokat. Miklós jelenleg Fehérvárott rendez, ha nem dolgozik, akkor a közös házukra próbál vevőt találni. Ilyenkor Barbara vigyáz a gyerekekre, Pannára és Balázsra.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: