2018-03-26 07:44:41• hírek • Szatmár.ro

Már biztos Gyenes Emánuel jövő évi Dakar-indulása

A szatmári Dakar-hősnek alakul az idei programja. A támogatókkal való egyeztetést követően összeállt a versenynaptára, amit az április 21-22-én zajló magyar enduro-bajnokság első futama indít - a szatmári motoros idén megvédené bajnoki címét.

Mani a magyarországi endurokrossz bajnokságban nem indul, ugyanis a szervezők úgy döntöttek, hogy csak magyarországi licensszel rendelkező motorosok kaphatnak bajnoki pontokat a sorozatban.


Mani idén kihagyja a Six Days versenyt, ugyanis az Chilében lesz, a részvétel pedig igen megterhelné a költségvetését. "Jövőre Portugáliában rendezik a versenyt, azon ott szereznék lenni" - mondja.


A 15. Red Bull Romaniacs-on viszont idén is ott lesz és folytatná a sorozatot, azaz idén is végigmenne a pokolian nehéz versenyen. Az elmúlt 14 kiírásból mindegyiket szerencsésen befejezte, ezzel pedig egyedülálló a verseny történetében.


Az év a 2019-as Dakar-ralira való felkészülésről is szól, ugyanis biztossá vált, hogy Gyenes Emánuel a következő kiíráson is rajthoz fog állni az Autonet Motorcycle Team színeiben!  

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: