2016-12-05 15:19:20• hírek • Szatmár.ro

Már biztos: 2017-ben nyit a szatmári NEPI-pláza

A wall-street.ro gazdasági portál írt a NEPI 2017-es terveiről - a szatmári nyitás is köztük van.

Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala is megosztotta a wall-street.ro gazdasági szakportál cikkét, amelyben a jövő évi pláza-nyitási előrejelzések is szerepelnek. Ebből kiderül, hogy a Szatmárnémetiben is befektető NEPI (New Europe Property Investments) befektetési alap fogja 2017-ben vezetni a plázanyitási listát.

A 2016-os évben két bevásárlóközpontjukat is bővítették - Shopping Center Sibiu (11 ezer négyzetméter) és Shopping City Galati (21 ezer négyzetméter) -, illetve megnyitották a 27900 négyzetméteres Ramnicu Valcea Mallt.

A 2017-es évben nyitják meg a 18 ezer négyzetméteresre tervezett, Mega Mall-ként emlegetett szatmárnémeti Shopping City Satu Mare-t és a nagyváradi Prima Shops Oradea-t (10 ezer négyzetméter).

A NEPI tulajdonában levő bevásárló-központokban többtermes Cinema City mozi található, emellett pedig a szokásos plázás boltok (Deichmann, Takko, H&M, Carrefour, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger stb.), valamint gyorséttermek (Subway, KFC) vannak.

A befektetési alap tulajdonát képezi a temesvári City Business Center, a Ploiesti-i Shopping City, a CityPark Constanta, a Braila Mall és még számos romániai, szerbiai és szlovákiai bevásárlóközpont vagy éppen irodaház.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: