2009-06-24 16:20:37• hírek • www.ma.hu

Már bánják, hogy ekkora port kavartak?

Úgy tűnik, nem lesz semmi a népszerű színész páros válásából - Liptai Claudia és Gesztesi Károly egy ismerőse szerint már közös nyaralását szervezi, mint minden évben. Állítólag éppen Dominikára, ahová korábban a csinos műsorvezető nem vitte magával a férjét.

Bár megszámlálhatatlan történet látott napvilágot Gesztesi Károly és Liptai Claudia szakításával kapcsolatban, egy barátjuk szerint a sztárpár már elkezdte szervezni közös nyaralását. Még soha nem hagyták ki a külföldi pihenést. Úgy hírlik, Claudia beleszeretett Dominikába, oda szeretne visszamenni. Augusztus végére kinéztek egy utat, ahová az egész család elmehetne. Szeretne úgy beülni egy étterembe, hogy ne kelljen a kíváncsi tekintetektől tartania - árulta el az ismerős.

Rosszindulatú pletykák szerint a pár csak azért mesélt a különköltözéséről, hogy esetleges vagyonvizsgálat során ne együtt szemlézzék a tulajdonukban levő házakat és autókat. A közös barát szerint Gesztesiék már bánják, hogy ekkora port kavartak maguk körül, a gyerekeiket is megviselték a történtek. Gesztesi Károly a megkeresésre nem akart nyilatkozni - adta hírül a Napi Ász. Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolatának megromlásáról hónapok óta keringenek a hírek.

A legutóbbiak szerint a válásuknak csak az áll útjában, hogy meg akarják várni, amíg a csinos műsorvezető új otthona elkészül. A tervek szerint ide költözne a kislányukkal, Pankával. Vannak, akik szerint Gesztesi Károly már beleroppant a szakítási hercehurcába - mások úgy vélik, Liptai Claudia is kellőképpen padlóra került. Sokszor levertnek látni őket, de nem beszélnek.

A külvilágot azonban lassan egyre kevésbé érdekli, valójában mi az igazság a sztárpár háza táján. Miután két hónapon át nem árulták el, mi zajlik körülöttük, sokan arra a következtetésre jutottak: szándékosan generálták a botrányt.

Liptai Claudia pár héttel ezelőtt lányukkal, barátnőjével és édesanyjával járt Dominikán pihenni. A pletykák szerint azért is utazott ide, mert Afrikában, a Sztárok a fejükre estek forgatásán megismerkedett egy külföldi producerrel és románc szövődött köztük - Dominikán vele is találkozott.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: