2018. június. 22., péntek
Névnap:
2015-11-27 01:13:15• hírek • Blikk.hu

Már az esküvőt tervezi Istenes Bence és Csobot Adél

A Blikk úgy tudja, a fiatal pár csak egy formális szertartást szeretne, még mielőtt közös kisbabájuk megszületik, ami teljesen érthető, hiszen így már hivatalosan is családba születne a pici.

Azt mindketten többször hangsúlyozták már, hogy mennyire fontos számukra a család, már csak azért is, mert Adél és Bence is apa nélkül nőtt fel. Adél nagyon fiatalon veszítette el az édesapját, Bence pedig mindössze 6 éves volt, amikor a szülei elváltak, és ő kiköltözött Németországba az édesanyjával, így a mindennapokban nélkülöznie kellett apukáját.

Amikor a pár megerősítette a hírt, hogy kisbabát várnak, Bence a Fókuszban elmondta, jelenleg a kisbabára koncentrálnak, akit hatalmas szeretetben várnak, de azt is hozzátette, hogy Adél nagyon vágyik arra, hogy gyűrű kerüljön az ujjára.

– Adél már nagyon-nagyon szeretné, ha megkérném a kezét, úgyhogy az is lehet, hogy az azért becsúszik – fogalmazott Bence, egy neve elhallgatását kérő informátor pedig elárulta, hogy a terv hamarosan valósággá válik.

– Egy szűkkörű esküvő gondolata felvetődött bennük, amire még a baba születése előtt sort kerítenének, hogy mire megszületik a pici, már a hivatalos papírok rendben legyenek – mondta a Blikknek a sztárpár neve elhallgatását kérő ismerőse. A bulvárlap megkérdezte az érintetteket is, ám Bence nem erősítette meg informá­cióinkat, Adél pedig nem kívánt a témában nyilatkozni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: