2018. szeptember. 26., szerda
Névnap:
2017-09-27 16:47:26• hírek • Szatmár.ro

Már alig vannak jegyek a Férfiak a fejükre estek előadásra

Igazi sztárparádéval és egy fantasztikus előadással érkezik Szatmárnémetibe a Thuray Ida színház - sietni kell a jegyvásárlással.

Már csak a kakasülőre, az Északi Színház előadótermének második emeleti erkélyére lehet jegyet váltani az október 28-án, 19 órai kezdettel tartandó előadásra. Pár napja adtunk hírt a remeknek ígérkező előadásról, a jegyek pedig olyan ütemben fogytak, hogy több mint nyolcvan százalékuk el is kelt.

Fantasztikus színésznők - Détár Enikő, Xantus Barbara, Keresztes Ildikó, Nyírő Beáta, Sztárek Andrea - énekelnek ebben a szenvedélyes és rendkívül mulatságos “szakítás-történetben”! A zenés vígjátékban három becsapott, kijátszott és megalázott, válófélben lévő feleség a főszereplő. De vajon szó nélkül tűrik ezt a helyzetet? Hagyják magukat? Elviselik ezt a helyzetet? Vagy a sarkukra állnak és visszavágnak? Esetleg bosszút állnak? Sok kacagásra készülhet a néző, mert a darabban aztán minden lesz! A nevetéstől a rekeszizmok garantáltan elfáradnak!

A budapesti Turay Ida Színház új előadása, Topolcsányi Laura és Berkes Gábor A férfiak a fejükre estek! című zenés vígjátéka szeretné megmutatni a középkorú nőknek – elhagyottaknak vagy párkapcsolatban élőknek –, hogy a negyvennel és ötvennel kezdődő évszám nem jelenti egyúttal az ajtók bezárását. Nem kell elbújni a világ elől, a barátoktól, a hi­va­tás­tól – tartogathat még az élet valami izgalmasat, sőt, új érzelmeket is!

Jegyek - még korlátozott számban - kaphatók az Északi Színház jegyirodájában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: