2019-01-09 14:03:04• hírek • Bede Emőke

Már a reggeli órákban ittas volt, a rendőrök elcsípték

A közlekedésrendészeti osztály egyenruhásai kedden sem fukarkodtak a bírságokkal: egyetlen nap alatt 60 pénzbüntetést szabtak ki a szabályokra fittyet hányó sofőrökre, melyeknek összértéke eléri a 13 700 lejt –tájékoztatta szerkesztőségünket a rendőrség sajtóosztálya.

A keddi nap eseményeit summázó jelentésből emellett az is kiderült, hogy két sofőr is búcsút mondhatott ideiglenesen vezetői engedélyének. Egyik azért, mert nem adta meg az elsőbbséget a zebrán áthaladó gyalogosnak, a másik pedig azért, mert nem engedett el egy másik, elsőbbséggel rendelkező úton érkező járművet. Balszerencséjükre ezeknek a rendőrség emberei is szemtanúi voltak, így a büntetés sem maradt el.
 

A nap egy másik kiemelkedő eseménye annak a 23 éves vámfalusi fiatalemberek az ügye volt, akit Sárközújlakon állítottak meg a rendőrök rutinellenőrzés céljából. Az igazoltatás mellett a szondáztatás sem maradt el, mely azonnal ki is mutatta, az illető bizony itallal kezdte a napot. Leheletében ugyanis reggel 9-kor már 0,50 mg/l alkoholkoncentrációt mutatott ki a készülék. A sofőr ellen a hatóság alkoholos befolyásoltság alatti vezetés miatt indított eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: