2018-11-21 12:15:44• hírek • Bede Emőke

Már a próbababák sincsenek biztonságban: lelopják róluk a kabátot

Megdöbbentő esetről számolt be közösségi oldalán a Helyi Rendőrség: egy 28 éves fiatalember ellopott egy kabátot.

Való igaz, hogy beköszöntött a hideg idő, és ilyenkor nagy hasznát tudjuk venni egy meleg kabátnak, azonban a téli felöltő szerzésének mégsem az a legjobb módja, hogy lelopjuk azt egy próbababáról. Sajnos azonban épp ezt rögzítette egy, az Uzinei utcán található ruhásüzlet biztonsági kamerája.
 

A felvételen tisztán látszik, ahogy a 28 éves C. Iosif megpillantja a bejárat elé kihelyezett bábura feladott kabátot, majd pillanatnyi habozás után rutinos mozdulatokkal vetkőztetni kezdi „áldozatát”. Az alig egy perces manőver után, mint aki jól végezte dolgát, szeretne eloldalogni, az üzlet vezetője azonban észreveszi, mi folyik odakint. Megpróbál utánaeredni, elkapnia azonban nem sikerül a tettest, épp ezért értesítette a Helyi Rendőrséget. Az egyenruhásoknak sikerült rövid időn belül kézre keríteni a fiatalembert, így nem sokáig lelhette örömét a kabátban.
 

A tolvajt a Helyi Rendőrség átadta a Szatmár Megyei Rendőrségnek, az esetről készült videót pedig közösségi oldalukon is megosztották. A felvételt ide kattintva lehet megtekinteni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: