2017-02-24 16:30:04• hírek • Szatmar.ro

Tévés meccsel kezdi a tavaszt az Olimpia

Igazi rangadóval indítja a tavaszt az Olimpia labdarúgócsapata, a második osztályú bajnokság negyedik helyezettje ugyanis a harmadik Brassóhoz látogat. A találkozót élőben közvetíti a televízió.

Két különböző helyzetben lévő klub játékosai néznek majd egymással farkasszemet Brassóban. Ugyan az Olimpiát sem veti fel a pénz, sikerült két hetet külföldön edzőtáborozni, és első ránézésre a keretet is sikerült megerősíteni. A Brassó ellen azonban bármelyik pillanatban elindulhat a csődeljárás, a téli felkészülést az infrastrukturális hiányosságok és a rossz pályák nehezítették.

A barcaságiak elsősorban a hazatérő Rares Enceanutól, valamint Sebastian Chitoscától várnak sokat, mindkét játékost a Steaua adta kölcsön. Erősödött az Olimpia kerete is, Temesvárról érkezett a 22 éves Iuliu Rosu, Izraelből az ex-milános Cristian Daminuta, a Voluntaritól a 24 éves Adrian Voicu, Marosvásárhelyről Octavian Ursu, valamint a kapus Bogdan Dascalu.

Bogdan Andone mester Brassóba utazó keretéből kimaradt Dascalu, Bogdan Faur, Andrei Ludusan és George Tudoran.

A második osztállyal kapcsolatos hír továbbá, hogy biztossá vált, a Ramnicu Valcea sem folytatja a küzdelmet. A valcea-i csapat immár a negyedik, amely nem fejezi be a pontvadászatot a Pankota, a Berceni és a Tatrang után.

A Brassó - Olimpia találkozó szombaton 12.30-kor kezdődik, a találkozót élőben közvetíti a DigiSport és a DolceSport.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: