2009-04-27 17:09:01• hírek • Szatmar.ro

Óriási gól, véletlenül

Az idei szezon egyik leghihetetlenebb gólja született a hétvégén Düsseldorfban.

A német labdarúgó Bundesliga 27. fordulójában a közvélemény figyelme leginkább a Bayern München hazai vereségére figyelt a Schalke ellen, vagy a listavezető Wolfsburg cottbusi veresége vonzotta a figyelmet.

A forduló talán legnagyobb meglepetését azonban a sereghajtó Karlsruhe okozta azzal, hogy győzni tudott a kilencedik helyezett Leverkusen otthonában. Hajnal Tamás egykori csapatával ugyanis legutóbb február 7-én, a 19. fordulóban esett meg, hogy győztesen hagyhatták el a pályát. Akkor a Hamburg volt a szenvedő fél, legalább ekkora meglepetést okozva.

 

Ami azonban a düsseldorfi (a Leverkusen ott játssza hazai meccseit saját stadionja átépítése miatt) győzelmet speciálissá teszi, Sebastian Langkamp egyszerűen hihetetlen találata. A 20 éves, Bayern München nevelésű játékos a kezdőkörben mutatott be egy határozott becsúszást, ám a labda elképesztő módon szegény René Adler kapujába kötött ki, aki vélhetően most sem érti a dolgot. Bár valószínűleg Langkamp sem, akinek nyolcadik profi meccsén ez volt az első gólja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: