2009-05-26 11:26:06• hírek • Szatmar.ro

Kapusgól kilencven méterről

Cobeno kapusnak kilencven méter nem távolság, mégis vereséget szenvedett csapata.

A spanyol Segunda Divisionnak nevezett második osztályban a 38. fordulót rendezték a hétvégén, ami korántsem a bajnokság végén jelenti, mivel a 22 együttest számláló pontvadászatban 42 etapot bonyolítanak le.

De talán ha az utolsó forduló lett volna, amelyben eldől a feljutók és a kiesők neve, akkor is a Rayo Vallecano - Elche találkozóra és Cobeno kapusra irányulna a figyelem.

A mérkőzésen a nevezett David Cobeno Iglesias ugyanis az 54. percben kirúgásra szánta rá magát, ám talán ő sem sejtette, hogy ez lesz pályafutása legjobb hasonló megmozdulása: a játékszer ugyanis átszállt a pályán, megpattant a kint álló Jaime Merlo előtt és a hálóban kötött ki.

Más kérdés, hogy a végén nem a hazai, hanem a vendégszurkolók örülhettek, mivel az Elche Miguel és Oscar Rubio révén megfordította az eredményt. Ezzel pedig a Rayónak minimálisra csökkentek a feljutási esélyei.

A Rayo Vallecano csapatához kötődő érdekesség, hogy a madridi kiscsapat az egyedüli profi egyesület Hispániában, amelynek Teresa Rivero személyében női elnöke van.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: