2010-08-25 16:29:45• hírek • Szatmár.ro

Már a finish-ben a IX. PMN!

Sajtótájékoztatón ismertette szerdán délben Szőcs Péter, Stier Péter és Magyar Lóránd szervező az idei, augusztus 26-29-én megrendezendő, IX. Partiumi Magyar Napok utolsó részleteit.

Az idén először négy napig tartó rendezvényen minőségi programokkal várják az érdeklődőket a szervezők, hiszen a felkészülést már időben elkezdték, így változatos, minden igényt kielégítő műsorok várnak a látogatókra a közkedvelt rendezvény hosszú hétvégéjén a Kossuth-kert kis- és nagyszínpadán, valamint vasárnap este a Vasile Lucaciu téren felállítandó színpadon.

„A programok megszervezésekor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy valóban partiumi jellege legyen a rendezvényekre, ez pedig ki is fog tűnni a résztvevők előadásaiból. A hagyományőrzés, a népi kultúra is hangsúlyos lesz a négynapos rendezvénysorozatban, éppen ezért ezek a programok külön színpad köré csoportosulnak. A Kisszínpad és környékének hagyományőrző kínálatából, valamint a nagyszínpadi programok közül így mindenki ízlése szerint válogathat majd" - fejtette ki Szőcs Péter.

A szervezők ugyanakkor igyekeztek úgy összeállítani a két színpad programjait, hogy azok ne „üssék" egymást - így senki nem maradhat le, mindenki részt tud venni azokon a rendezvényeken, amelyek érdeklik.

Mint megtudtuk, idén is legalább húszezer ember látogatására számítanak, így bizton állítható, hogy ez lesz a partium egyik legnagyobb és legszínesebb rendezvénye.

A IX. Partiumi Magyar Napok programja itt tekinthető meg valamint a rendezvény honlapján  www.partiuminapok.ro .


A PMN szervezői a finisben tartottak sajtótájékoztatót
A PMN szervezői a finisben tartottak sajtótájékoztatót


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: