2009-04-26 16:54:06• hírek • Szatmár.ro

Már a bronzmeccsre kell koncentrálni

Nem borult fel a papírforma a női kosárlabda bajnokság elődöntőjének második mérkőzésén sem, ugyanis a Târgoviştei BC MCM Szatmárnémetiben 25 pontos különbséggel nyert a VSK ellen, így már csak egy győzelemre áll a fináléba jutástól. A harmadik meccset szerdán rendezik Târgoviştén.

Ami a hétvégi találkozót illeti, a szatmáriak még az elején vezettek egyszer 4:3-ra, ám utána a vendégek vették át az irányítást, és az első tíz perc végére 11 ponttal vezettek. A következő két negyedben kiegyenlített lett az összecsapás, a második döntetlennel zárult, a harmadikat pedig meg is nyerte három ponttal a VSK.

A zárónegyed előtt így még esély volt akár a fordításra is, de a lelkes és teltházas közönség hiába űzte-hajtotta a lányokat, a nagyobb tapasztalat meghatározó volt, így a vendégek előnye csak növekedett a lefújásig. Ennek ellenére a vastaps és az éljenzés kijárt Dan Fleşeriu tanítványainak.

A VSK trénere szerint a Târgovişte második győzelmével már 99,99 százalékban eldőlt a továbbjutás, csapatának most már a bronzmérkőzésre kell koncentrálnia. „A szerdai meccs után lesz két hét szünetünk, ezalatt fel tudunk készülni a kisdöntőre" - jegyezte meg Fleşeriu. A târgoviştei együttes szakvezetője, Cătălin Tănase először is gratulált a szatmári együttesnek, hogy újonc létére sikerült az elődöntőbe jutnia. „Számunkra nehéz mérkőzés volt, amely csak az utolsó negyedben dőlt el, szerintem a nagyobb tapsztalatunknak köszönhetően.

A osztály, elődöntő, 2. mérkőzés: Szatmárnémeti VSK-Alexandriai Teleorman 58:83 (13:24, 14:14, 21:18, 10:27). A szatmári pontszerzők: Czukor 12, Graham 10, C. Pop 9, Drăgoescu 9, Urse-Ivan 8, Pricop 8, Nemeş 2. A másik elődöntőben: Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Alexandriai Teleorman 88:64 (összetettben 2-0).

A képre kattintva elérhető a képgaléria

A szatmári kosarasok kikaptak a toronymagas esélyesektől

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: