2019-01-11 07:43:43• hírek • Szatmár.ro

Gyenes Mani már az 51., 8. és a 4. helyen áll!

A negyedik versenynap is jól alakult Gyenes Emánuel, az Autonet Motorcycle Team versenyzője számára.

Az Arequipa és Tacna közötti szakaszon 259 kilométer volt az összekötő és 405 kilométer a mért szakasz. Mani ezt, a folyómedrekkel és nagyon finom, porszerű homokkal tarkított szakaszt 4 óra, 54 perc és 44 másodperc alatt tudta le. Első helyen az USA-beli Ricky Brabec végzett, 3 óra 40 perc és 30 másodperc alatt volt túl a mért szakaszon, ezzel pedig összetettben az első helyre került, igaz, előnye csak 2 perc és 19 másodperc Pablo Quintanilla előtt.


Gyenes Emánuel az összetett pontlistán az 51. helyen áll, a maraton-kategóriában már a 8., a Malle Moto kategóriában – ahol minden versenyző maga szervizeli a járgányát – pedig a 4. helyezett. Utóbbi eredménnyel kapcsolatban fontos elmondani, hogy Mani a negyedik versenynapot ebben a kategóriában a második legjobb időt motorozva fejezte be.


A csütörtöki maratoni nap volt, azaz este csak nagyon apró javításokat lehetett végezni a versenygépen – ráadásul a szervizcsapatok nem nyúlhattak a motorokhoz. Pénteken továbbindul a mezőny, majd pihenőnap következik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: