2016-02-29 19:42:28• hírek • Szatmár.ro

Mani megköszönte a megyei tanácsosok támogatását

Hétfőn gyűltek össze a megyei tanácsosok a februári rendes havi tanácsülés alkalmából.

Hétfőn tartották az ehavi rendes tanácsülést a Szatmár Megyei Tanácsnál. A tanácsosok 16 határozattervezet ügyében döntöttek, emellett az egyebek pontban is sor került néhány felszólalásra. A tanácsosok egyhangúlag elfogadták több megyei autóbuszjárat működtetését, melyek nagyrésze munkásokat szállít majd a hét minden munkanapján.

Szavaztak arról is, hogy a Szatmár Megyei Gyermekvédelmi Igazgatóság több személyt is alkalmaz majd, hogy az alárendelt intézményeikben szakképzett személyzet végezze el a napi feladatokat. Virgil Enatescu tanácsos felhívta a figyelmet: jó lenne odafigyelni arra, hogy valóban szakképzett személyek kerüljenek a betöltendő posztokra. Stef válaszában elmondta, a gyermekvédelemnél betöltésre váró helyek távolról sem annyira jól fizetettek, hogy mindenki azokat akarja elfoglalni...

A tanácsülés egyebek pontjának részeként a tanácsosok elé lépett Gyenes Emánuel is, aki élete legjobb eredményét érte el az idei Dakar-ralin. Megköszönte a tanácsosok támogatását, hiszen a megyei tanács egy új KTM motorkerékpárt vásárolt neki és a versenyre való beiratkozás egy részét is állta. Stef idén is támogatást ígért Maninak, de a tavalyinál kicsit szerényebbet. A tanácselnök kiemelte: Gyenes Mani messze földre elviszi Szatmár megye hírét, teljesítménye pedig indok a támogatásra. Stef kérte a szatmáriakat: legyenek jók, küzdjenek a kiemelkedő eredményekért, mert ahogy Mani esetében, úgy bármilyen más sport vagy más teljesítmény esetében is támogatná őket a Szatmár Megyei Tanács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: