2020-01-05 17:35:28• hírek • Szatmár.ro

Mani az első futam után az első helyen áll a Malle Moto kategóriában

Vasárnap elkezdődött az igazi verseny a 2020-as Dakaron. A Dzsidda és Al Wajh közötti útvonalon 319 kilométer mért és 433 összekötő szakaszt teljesítettek a versenyzők.
 

A motorosok közül a szakaszt Gyenes Mani a Dakar.com szerint a 48. helyen fejezte be, 4 óra 16 perc és 42 másodperc alatt teljesítve a 319 kilométeres mért szakaszt – 55 perccel az első helyezett Toby Price mögött.
 

Maraton kategóriában az Autonet Motorcycle Team versenyzője a tízedik helyen áll, ott az első helyezett Jacupo Ceruttival szembeni hátránya 31 és fél perc. A Malle Moto kategóriában (amit Original by Motul néven találunk a verseny hivatalos oldalán) azonban ő az első helyezett! Ebben a kategóriában a versenyző szervizcsapat nélkül vesz részt a rallin, maga javítva a motorját.
 

Hétfőn Al Wahj és Neom között folytatódik a verseny, a 26 kilométeres összekötő szakaszhoz 367 kilométer mért szakasz társul. Ezen az útvonalon minimális homok vár a résztvevőkre, az útvonal 65 százaléka földes, 30 százaléka pedig köves terep lesz.  


Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: