2009-10-12 07:31:01• hírek • Szatmár.ro

Gasztronómiai élvezetek humorral

Hihetetlen sikere volt a Chilly Csárda első házibulija, melyet ezentúl rendhagyó módon minden hónapban megszerveznek a vendégek nem kis örömére.

Az első Chilly házibulira a csárda vezetősége a Mikroszkóp Színpad két kitűnő humoristáját, Heller Tamást és Beregi Pétert hívta meg, akik a Német Tannyelvű Líceum étkezdéjében megtartott több mint száz fős házibulin hihetetlen hangulatot teremtettek. A két humorista zenés, poénokkal megtűzdelt előadását mindvégig tapsviharral jutalmazta a közönség. Amint azt a Chilly Csárda vezetősége elmondta, ezentúl minden hónapban legalább kétszer szerveznek ehhez hasonló rendezvényeket, ugyanis a csárda a kulináris élvezetek mellett, kulturális, szórakoztató műsorokkal is szeretnék elkápráztatni vendégeit.

A humoros előadást követően, egész éjszakás házibulira került sor, ahol kicsik és nagyok egyaránt szórakozhattak a Chilly csárda jóvoltából.

Az elkövetkezendőkben a csárda meghívottja a Szatmárnémeti Északi Színház színművészei lesznek, kik egy zenész- táncos előadással fogják szórakoztatni a közönséget.

Az előadásokról bővebb információ a Chilly Csárdában a Petőfi u. 30 szám alatt kapható, vagy a 0771742385-ös telefonszámon.

Képgaléria:

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: