2006-06-03 10:12:25• hírek • Noemi Brigitta Boros

A képregények birodalmában

A Galaktika Magazin ismét sci-fi képregény rajzoló pályázatot hirdet.

A Galaktika Magazin ismét sci-fi képregény rajzoló pályázatot hirdet. A pályázatban nincs téma megkötés, de csak színes, színezett pályamunkákat zsűrizik.
Feltételek: A pályázaton részt vehet mindenki, korra, nemre, foglalkozásra, állampolgárságra való tekintet nélkül. Alkotó párok ill. teamek munkáit is várják.

A képalkotás tekintetében sincs technológiai megkötés, tehát bármilyen hagyományos és digitális eszközzel, esetleg azok tetszőleges keverésével elő lehet állítani a pályázati anyagot.

A pályázat beadási határideje: 2006. 08. 15. A nyertes pályamunkákat a Galaktika novemberi számában mutatják be. A díjakról részletesen augusztusi számban olvashatnak.

Pályázni kizárólag akkreditálással lehet a Galaktika honlapján (www.galaktikamagazin.hu, 2006. 06. 10-től.
A pályamunkák beadása kizárólag digitális formában történhet, 1-4 oldalas terjedelemben vagy max 8 Galaktika oldalon (a hagyományos, kézi eszközökkel készült pályaműveket be kell szkennelni) a honlapon történő akkreditációhoz csatoltan! A kész műveket 300 dpi-s RGB jpg. fájlba, Galaktika formában kell menteni! A képeket a keveredés elkerülése érdekében a következő módon kell elnevezni: nick_születési adatok_a kép címe.kiterjesztés (példa: Kovi_74.02.15_Androidő.jpg).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: