2011-10-23 15:33:54• hírek • Kocsis Zoltán

Man Patricia lett az Eminescu és az Ettinger szépe

Kicsinek és szűkösnek bizonyult szombat este a Szakszervezetek Művelődési Házának előadóterme, oly sokan voltak a rendhagyó gólyabálon, amelyen a Johann Ettinger Német Líceum és a Mihai Eminescu Nemzeti Kollégium első ízben tartott közös gólyabált.

A német líceum hagyományainak megfelelően idén is egy előre meghatározott tematika mentén haladt a gólyabál menete. A tavalyi indiánosdi után idén a szervezők az 1920-as évek Párizsát, a kabarékat és varietéket igyekeztek feleleveníteni. Ezeket az időket idézték azok a vicces feladatok is, amikor a szépségverseny résztvevői - mert hát, akárhogy is vesszük, minden gólyabálnak ez a központi eleme - egy lufi segítségével igyekeztek lefújni az asztalról a plasztikpoharakat vagy amikor egy hátukra kötött dobozból próbálták meg kirázni az asztalitenisz-labdákat.

A gólyabált a szépségverseny mellett változatos programok színesítették: volt versenytánc-bemutató, felvonultak a Trust Models ügynökség modelljei, valamint koncertezett Geo da Silva, az est sztárvendége pedig Grasu XXL volt.

Ami pedig a szépségversenyt illeti, a zsűrinek tényleg nem volt könnyű dolga, mivel tizenhárom valódi szépség mutatta meg magát különböző öltözetben. Végül Man Patricia hódította el a Miss La Chat Noir címet, megelőzve Variu Oanát és Vasut Ligiát.

A gólyabál szépei: Vasut Ligia, Man Patricia és Variu Oana

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: