2012-07-10 07:37:05• hírek • Blikk.hu

Mallorcán táncol VV Gigi

Meglehetősen szokatlan képeket töltött fel magáról az egyik közösségi portálra Gigi. A villa egykori konyhatündére szexis ruciban, piros csíkos zokniban és fehér kesztyűben pózol egy tengerparti szórakozóhelyen. Pár hónapja Gigi még levegőakrobatának tanult.

- Azért jöttem ki dolgozni Mallorcára, mert visszahívtak. Ugyanott táncolok most is, mint tavaly és azelőtt - fejtette ki érdeklődésünkre Gigi. - Örülök, hogy ismét kint melózhatok, mert azt csinálhatom, amihez értek, s amit szeretek. Végre ismét színpadon lehetek.

Gigi elmondása szerint a munkája része, hogy ennyire dögös legyen.  - Olyan ez az egész, mint Ibiza a hatalmas partijaival. Gyakorlatilag egy óriási szórakoztatóegység az egész sziget. Nálunk is minden este van valamilyen show, úgyhogy nem unatkozom. A színpadi és az akrobatikus tánc mellett több feladatom is van.

Volt, hogy az énekesnő mögött táncoltam, de olyan is előfordult, hogy image girl voltam. Ilyenkor gyakorlatilag csak annyi a dolgom, hogy szép legyek. Mielőtt bárki másra gondolna, csak táncolok! Hamarosan kijön hozzám a párom is. Úgy tervezem, a nyár végéig kint maradok.

A cikk folytatása és több kép a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: