2014-08-21 15:02:57• hírek • (x)

Maliczki Tamás nyerte meg az Autonet idei horgászversenyét

A Csengersimai horgásztónál szervezték meg nemrég a IV. Autonet horgászkupát.

Családias hangulatban telt az Autonet Import Kft. által nemrég megszervezett, immár hagyományosnak mondható horgászversenye, amelyen a cég alkalmazottai mérhették össze tudásukat, na meg persze szerencséjüket. A verseny helyszíne most is a Csengersimai horgásztó volt, amely alig néhány kilométerre található Szatmárnémetitől, emiatt - na meg a jó étvágyú nagy halak miatt - a szatmári horgászok egyik kedvence.

A verseny délután vette kezdetét, a pecások pedig egész éjszaka és délelőtt is várhattak a nagy fogásra. A 29 résztvevőből volt aki magányosan, de volt olyan is, aki családostól érkezett a megmérettetésre - így a verseny egy kellemes családias hangulatú rendezvénnyé alakult, amelyen még a legkisebbek is megpróbáltak nagy halat fogni.

A halászok nem panaszkodhattak a kapásra: átlagban másfél kilós halakat sikerült kiemelniük a tóból, szám szerint ötven uszonyos akadt horogra - főként pontyok és amúrok, de két süllőt is fogtak a verseny során.

A horgászkupa nyertese Maliczki Tamás lett, aki 11,56 kiló halat fogott a megmérettetés ideje alatt. A második helyen 8,98 kiló kifogott hallal Koroknai Csongor végzett, a harmadik helyezett pedig - pár dekával lemaradva - Fehér Flaviu lett. Ő 8,72 kiló halat fogott ki a tóból.

Díjazták természetesen a legnagyobb és a legkisebb kopoltyúsok kihorgászóit is. A legnagyobb hallal Kassai Kevin büszkélkedhetett, az ő horgára egy 6,8 kilogrammos ponty akadt. A legkisebb halat holtversenyben Oroszi Gyula és Gábor Attila fogta ki.

Autonet horgászkupa 2014

Autonet horgászkupa 2014

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: