2012-06-27 09:02:11• hírek • Blikk.hu

Eljegyezte szerelmét Malek Miklós

Nősülésre adta a fejét Malek Miklós! Az X-Faktor népszerű mentora boldogan újságolta el az ősszel új szériával startoló tehetségkutató castingján, hogy nemrég megkérte barátnője, a lengyel származású Kasia kezét, aki természetesen igent mondott szerelmének.

Bár Miklós az elmúlt években mindig nagyon óvta és féltette magánéletét a nyilvánosságtól, még az X-Faktor első két szériájában is alig mesélt kedveséről, a Blikk-kel most kivételt tett, ami talán annak köszönhető, hogy szemmel láthatóan majd kicsattan a boldogságtól.

- Öt év után eljegyeztem a barátnőmet, Kasiát. Egy szép gyűrűvel leptem meg nemrég, amire egyáltalán nem számított. Hosszú évek óta boldogok vagyunk együtt, a család már biztosan várta is ezt a lépést, de azt hiszem, én ebben is ugyanolyan vagyok, mint a zenében: a fontos dolgokat jól meggondolom, nem sietem el, ahogy a lemezemen is évek óta dolgozom már - mosolygott boldogan az RTL Klub tehetségkutatójának legfiatalabb mentora, akitől azt is megtudtuk, hogy igazi romantikus lánykéréssel húzott gyűrűt szerelme ujjára a közelmúltban.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: