2012-09-05 09:24:39• hírek • Blikk.hu

Malek írta Zámbó Krisztián első dalát!

Amikor Zámbó Krisztián az X-Faktor válogatóján kilépett a mentorok elé, és bemutatkozott, egyik ítész sem viselkedett úgy, mintha ismerné valahonnan a tragikusan elhunyt Zámbó Jimmy elsőszülött fiát.

Geszti Péter még azt is megkérdezte, a fiatalember vajon valóban abból a Zámbó famíliából származik-e, ahonnan a „Király”, mire az énekes természetesen igennel felelt.

A Blikk azonban rábukkant egy furcsa tényre a nem is olyan távoli múltból. Ifjabb Malek Miklósnak pontosan tudnia kellett, ki ez a srác, hiszen már akkor is részese volt a kar­rierjének, amikor az ifjú tehetség még csak az első lépéseket tette meg az érvényesülés felé a zeneiparban.

Az adásból azonban nem derült ki, hogy a ­köztük lévő korábbi munkakapcsolatra utalást tett volna Malek, amikor mentortársai kérdezősködtek. De még akkor sem, amikor értékelnie kellett a versenyző produkcióját. Pedig a helyzet kényes kérdéseket vethet fel. Vajon  meg lehet-e ítélni olyasvalakit objektíven, akihez az embert korábban már munkakapcsolat fűzte? Nem összeférhetetlen mindez?

– Sok gondolat van a fejemben, ha valaki tudja, milyen egy híres hozzátartozó árnyékában élni, az én vagyok. Pontosan tudom, milyen, ha ahhoz mérnek, aki nem te vagy, hanem a családod. Annyi tanácsot hadd adjak neked, hogy nem kell neked máshoz hasonlítani, találd meg a saját utadat, az teljesen rendben lesz – mondta Krisztiánnak az X-Faktor legifjabb mentora, miközben éppen ő volt az, akinek a segítségével elindult a saját útján az énekes, aki a tehetségkutatóban a táborba jutott.

Valóban ismerte-e Krisztiánt Malek Miklós? Kiderül a cikk folytatásából a Blikk.hu-n.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: