2015-03-19 15:34:12• hírek • Szatmár.ro

Malek Andreát és Harcsa Veronikát is elhozza Szatmárnémetibe a Művelődési Központ

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ sajtóreferensét kérdezgettük az idei tervekről. Mint kiderült, igen minőségi zenékkel kedveskednek a szatmáriaknak, de egy kitűnő magyarországi pszichológus is előadást fog tartani a szervezésükben.

A szatmáriak által az egyik igen várt koncertre már nem kell sokat várni: Malek Andrea és Lerch István közös fellépésére április 24-én fog sor kerülni a Dinu Lipati Filharmónia előadótermében. A "Gyere hangolj rám" című koncerten a két énekest a Hrutka Róbertből (gitár), Latmann Bélából (basszusgitár) és Szendi Gáborból (ütőhangszerek) álló zenekar kíséri majd. Jegyek már kaphatók a művelődési központban: elővételben egy belépő ára 35 lej, a helyszínen pedig 50 lejbe fog kerülni a jegy.

Kicsit még várni kell rá, de június 23-án egy magyarországi sztárpszichológus tart előadást Szatmárnémetiben. Dr. Bagdy Emőkéről van szó, aki az utóbbi 42 évben 1600 tudományos előadást tartott, 12 saját szakkönyve van, 24 könyv szerkesztője, 200 tudományos tanulmánya van és megszámlálhatatlan recenzió, pályázat, félszáz médiaszereplés kötődik a nevéhez. A pszichológus előadásának a címe Elengedés, Megbocsájtás, Újrakezdés lesz - úgy gondoljuk, hogy az általa feldolgozott és megvizsgált témák a tinédzsertől az idősekig mindenkit érdekelhet.

Idén augusztusban is meg fogják szervezni a SMART Days elnevezésű rendezvényt, amely tavaly debütált. Ahogy az előző évben, úgy most is több koncert és program lesz a Kossuth Kertben, a remdezvénysorozat keretében pedig Szatmárnémetiben fog koncertezni Harcsa Veronika és zenekara. A minőségi zene rajongói körében nagyon népszerű énekesnő eddig húsz országban koncertezett és mindenfelé nagy sikert aratott. Valószínűleg nem lesz ez másként a szatmári megyeközpontban sem.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: