2019-08-01 08:18:29• hírek • Bede Emőke

Malek Andrea és Charlie koncertezett szerda este a Károlyi-kastély kertjében

Javában zajlik az immár harmadik alkalommal megrendezett CareiFest rendezvénysorozat, mely ebben az évben magába foglalja a 12. AugustFest-et is. A keddi estéhez hasonlóan a szerdai is rengeteg nézőt vonzott a Károlyi-kastély kertjébe, ahol többek között Malek Andrea és Charlie is fellépett.

Az est nyitányaként a Szűcs József által felkészített Kastélylakók léptek a színpadra. A Bagossy Ivett, Németi Tamara, Gál Stefánia és Csizmár Bernadette alkotta csapat nemzetközi repertoárjuk legnépszerűbb dalaival kedveskedtek a hallgatóságnak, majd a lányok után Malek Andrea és Horváth Charlie vette át a mikrofont, kísérő zenekarként pedig az Abrakazabra társult hozzájuk.


Malek és Charlie elhozták Nagykárolyba repertoárjuk közönségkedvenc szerzeményeit, illetve több feldolgozást is. Malek Andreának köszönhetően felcsendültek a méltán elismert Katona Klári dalai, a deres hangú Charlie jóvoltából pedig az Az légy, aki vagy!, a Nézz az ég felé, a Jég dupla whysky-vel és a Könnyű álmot hozzon az éj is hallható volt a Károlyi-kastély kertjében, melyeket kb. 1500 ember énekelt együtt az énekessel.












A további programokért kattins ide.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: