2012-10-21 14:01:48• hírek • X-Faktor

Adél nagyon jó show-t varázsolt a színpadra

Az X-Faktor szombati adásában már csak 11 produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. Az utolsó két helyen a nézők szavazatai alapján Nagy Feró versenyzői, a P.J.Z. és Keresztes Ildikó mentoráltja, Lass Bea végzett. Csobot Adél ezúttal Carly Rae Jepsen dalával, a Call me maybe-vel robbant be a színpadra. S hatalmas show-t produkált.

A sztratoszférán innen és a hangsebességen túl, elkezdődött az X-Faktor második élő show-ja. Ördög Nóra szkafanderben ugrott az X-Faktor stúdiójába. Mint ismeretes, a második döntőben 11 versenyző mérte össze énektudását. A múlt héten Kvaka Andrea és Fehér Zoltán párbaja után a mentorok Andit küldték haza, aki most a nézőtérről szurkolt döntős társainak. Örödg Nóri a „Malek-átokról" faggatta Mikit, hiszen eddig minden évben az ő egyik mentoráltja búcsúzott elsőként a versenytől, de Miklós reméli, hogy úgy alakul, mint 2011-ben, amikor a nehéz indulás után csodásan zárult a verseny, hiszen az ő versenyzője, Kocsis Tibi bizonyult végül a legjobbnak.

A nagykárolyi Csobot Adél ezúttal Carly Rae Jepsen dalával, a Call me maybe-vel robbant be a színpadra. Nagy Feró állítja, örök rajongója a lánynak, a mostani produkció mégsem nyűgözte le, szerinte hanyagolnia kellene ezt a stílust, mert nem illik Adélhoz. Ildi úgy gondolja, a lány nagyon magasra tette a mércét, így nem tudta kiadni magából azt, ami benne rejlik, végig takarékon maradt. Péter szerint Adélt nem a hangja miatt szeretik, és Mikivel nagyon jó show-t varázsoltak a színpadra.

Geszti Péter úgy véli, miután a versenyzők előadták a dalokat, az este hangulata olyanná válik, mint egy atomháború, mert valakit elveszítenek, és nem lehet megmenteni. Ildi szerint, bár néha-néha összekapnak a mentorok, összességében mégis nagyon jó produkciókat láttak. Nagy Feró szerint a legjobb dolog, hogy részt vehetnek az ország legnagyobb show-jában.

A show végén Ördög Nóra kihirdette az eredményt: Antal Timi, Fehér Zoltán, Zámbó Krisztián, Oláh Gergő, a Like, Stone, a Spirit, Szabó Dávid és Csobot Adél biztosan ott lesz a harmadik élő döntőben. Lass Beának és a P.J.Z.-nek párbajban kellett meggyőzni a mentorokat és a közönséget, hogy van helyük az X-Faktorban. A P.J.Z. és Lass Bea párbaja után a mentorok döntöttek. Keresztes Ildi és Geszti Péter a P.J.Z.-t küldte volna haza, Nagy Feró pedig Lass Beát ejtette volna ki, így a döntés Malek Mikire maradt: a P.J.Z.-nek kellett búcsúzni az X-Faktortól.


Csobot Adél nagyon jó show-t varázsolt a színpadra

Csobot Adél nagyon jó show-t varázsolt a színpadra

Csobot Adél nagyon jó show-t varázsolt a színpadra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: