2012-10-28 07:34:58• hírek • X-Faktor

Malek: Adélban egy kincsre találtam

A James Bond nap sem zárulhatott happy enddel. A nézőktől Fehér Zoltán és Nagy Feró csapata, a Spirit kapta a legkevesebb szavazatot, így nekik kellett megküzdeniük egymással. A Spirit vérzett el a párbajon.

Csobot Adél kifejezetten szexi öltözékben, mondhatni csak egy body-ban és harisnyatartóban érkezett a színpadra Madonna dalával. Tőle megszokottan, egy rendkívül látványos koreográfiával egészült ki a dal. Geszti Péter el volt ájulva, mennyire gátlástalanul nyomja Adél a showbizniszt, és biztos benne, ha lenne egy mulatója, ott Adél lenne az első műsorszám, és utána még a cipőjéből is inna. Ildikó már kicsit unja, hogy harmadszorra látja ugyanazt a műfajt a cserfes lánytól. Malek Miklós kikérte ezt magának, a múltkori produkció szerinte ugyanis teljesen más volt. Geszti is megvédte Adélt és Miklóst, szerinte azt kell itt megmutatni, amiben az adott versenyző jó. Miklós végül így zárta: Adélban egy kincsre talált.

Feró szerint frenetikus este volt, Keresztes és Malek véleménye, hogy Bondhoz méltó volt a show. Geszti szerint egyre jobbak az énekesek, egyre keményebb a verseny, és nagyon fájó, hogy megint búcsúzni kell valakitől.

A nézők szavazatai alapján biztosan továbbjutott a negyedik élő show-ba: Csobot Adél, Antal Timi, a Like, Lass Bea, Stone, Zámbó Krisztián, Oláh Gergő és Szabó Dávid. Az est két párbajozója a Spirit és Fehér Zoltán lett.

Feró elismerte, hogy Fehér Zoli hibátlanul énekelte le a párbajdalt, de nem hagyhatja magára a gyermekeit, ezért Zolit küldte haza. Geszti Péter imádja a Spiritet, de Zoli nagyságrendekkel jobb náluk, ezért a Spiritnek kell szerinte hazamennie. Keresztes Ildikó szerint nagyon nagy dolog, hogy eljutott idáig a kis cuki csapat, de Fehér Zoli mindig eljut a szívéig, ezért a Spiritnek kell szerinte hazamennie. Malek meglepődött, hogy pont ők párbajoztak, de ő is a Spiritet küldte haza, mert ebben a párbajban legyőzte őket Fehér Zoli. Így a Spiritnek kellett búcsút intenie, de kijelentették, hogy nem állnak le.


Csobot Adél ismét látványos show-val és hatalmas bulival állt elő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: