2014-01-03 09:45:32• hírek • Blikk.hu

Maldív-szigeteki esküvővel spórol Gergely Róbert

Karácsonykor közölte családjával a három éve jegyben járó színészpár Gergely Róbert és kedvese, Némedi-Varga Tímea, hogy június 21.-én összeházasodnak, méghozzá a Maldív-szigeteken.

Bár jelentős a 24 évnyi korkülönbség, de szerelmük kiállta az élet próbáját, hiszen Gergely Róbert a Gergely Teather igazgatója és színésznő kedvese Tímea hat éve élnek együtt. Már a gyermekvállalás is tervben van, így elérkezettnek tartják az időt az esküvőre.

- Karácsonykor, amikor a család összejött, Simon fiam is hazatért Londonból, ahol egyetemre jár, bejelentettük a nyári programot. Kicsit félve vallottuk be, hogy nem akarunk százvendéges lagzit, Bazilikát és hintót, csak csendet, egymást, hófehér homokot, áttetsző óceánt és kék eget, ami visszatükröződik Tímeám szemé­ben. Régi vágya, hogy delfinekkel ússzon az óceánban, ezért aztán hosszas mérlegelés után eldöntöttük, hogy a Maldív-szigeteken házasodunk össze, hogy teljesüljenek az álmok - árulta el Gergely Róbert.

- Rájöttünk, hogy tulajdonképpen a Maldív-szigeteki esküvőnkkel spórolunk, mert a nászút is benne van - tette hozzá tréfásan Tímea. A színészpár az együtt töltött hat évük alatt csupán egyszer jutott el külföldre nyaralni rengeteg elfoglaltsága miatt, ez is az óceánparti esküvő mellett szóló érv volt.

- Tímea imádja a tengert, de csak egyszer jutottunk el Horvátországba, annyi dolgunk akadt folyamatosan. Most is a színházi premierhez igazítottuk az esküvő időpontját, mert mindenképpen meg akartuk várni vele a Paprikás csirke, avagy stex és New York márciusi premierjét, de mivel a 21-es a szerencse számom, ezért ezen a napon lesz a romantikus nász rögtön a színházi évad vége után - mondja Robi.
Hozzátette: a jogrendszer miatt anyakönyvvezető előtt a hivatalos esküvőt is meg kell tartani egy itthoni házasságkötő teremben.

 

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: