2014-09-05 14:41:59• hírek • Szatmár.ro

Makulátlan nőcis megjelenés

Egy nőnek - életkortól függetlenül -  már-már kötelessége naponta a legjobb formáját hoznia és ezt megjelenésében is megmutatnia. Természetesen ez nem minden esetben valósítható meg, de törekedni kell rá.

A reggeli ébredés után, a szokásos tisztálkodási rituálékat követően az igényes nők igyekeznek makulátlan öltözékben és szolid sminkkel felvértezve munkába indulni. „Soha nem lehet tudni hol kötünk ki" alapon érdemes vízálló szempillaspirált és tartós alapozót használni, hiszen ez akár másnap hajnalig is bírja a gyűrődést.

A smink után egy másik örök probléma a frizura. A lényeg, hogy mindenki tanuljon meg saját hajtípusával együtt élni. Az extrém frizura csak fodrász segítségével tartható formában. Azonban hétköznap reggelente senki nem állíthat egy mesterfodrászt a fürdőszobájába, hogy a rakoncátlankodó fürtöcskéket helyreigazgassa. Ezért egy könnyen kezelhető hajvágássál erről letehetjük a gondot. A hajszín megválasztása is lényeges, hiszen a saját hajszínünktől merészen eltérő árnyalat, állandó utánkezelést igényel.

Egy fárasztó munkanap után, a stressz levezetése gyanánt szívesen elfogadjuk barátaink meghívását, esetleg éjszakába nyúló vacsorán veszünk részt, viszont arra is gondolnunk kell, hogy másnap munkába kell mennünk. A nyúzott megjelenés azonban cseppet sem előnyös. Mielőtt az éjszakai mulatozás után ágyba zuhannánk, varázsoljuk újjá megviselt arcbőrünket egy bőrtípusunknak megfelelő arcmaszkkal és egy frissítő C-vitaminos arckrémmel. Ezek után reggel jóval elégedettebben fogunk tükörbe nézni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: