2011-02-07 21:41:13• hírek • Szatmár.ro

Maksa teszi próbára a rekeszizmokat

Maksa Zoltán fergeteges új humorestjét hozza el a szatmári közönségnek.

Maksa Zoltán az a humorista, aki lassan három évtized óta szinte folyamatosan rivaldafényben van, folyamatosan megújulásra képes úgy, hogy a minőségi szórakoztatás híveként poénjaitól minden előadásán hasukat fogják a nézők a nevetéstől.

Az 1982-es Humorfesztiválon felfedezett nevettető a Szeszélyes évszakok című műsorból jól ismert híradós, a legjobb magyarországi humoristáknak járó Karinthy gyűrű tulajdonosa, a Rádiókabaré állandó szerzője és szerkesztője, aki soha nem pihen. Legutóbbi, Konyhashow című önálló estjét egy évadon keresztül folyamatos teltházzal játszotta a Mikroszkóp színpad, az előadással pedig nemrég turnéra indult. Ennek a turnénak a részeként fog Szatmárnémetiben, Nagykárolyban, Mezőfényen fellépni a legendás humorista.

Zoltán ebben a műsorában egy étterem hátsó traktusában békésen mosogató, de a világról aktívan véleményt formáló, lezser fickót alakít, az eddigi reakciók alapján igen kellemes szórakozást nyújtva a politika-, és trágárságmentes humor kedvelőinek, külsőségeiben kicsit megidézve Hofi Géza szellemét, hiszen Géza bácsi halála óta ez az első olyan stand up színházi produkció, ahol az előadó jelmezzel, kellékekkel, s szituációs játékkal egészíti ki produkcióját.

Az előadás mindenkinek szól, akik másfél órára szeretnének megfeledkezni a mindennapi gondokról, és kilencven perc önfeledt nevetéssel pihennék ki a hétköznapok fáradalmait.

A zenés kabarét február 24-én 18 órától a Nagykárolyi Szent László Közösségi Házban, 25-én a 19 órai kezdettel a Szatmárnémeti Északi Színházban, 27-én pedig a Mezőfényi Kultúrházban láthatja a nagyérdemű. Jegyek elővételben a Nagykárolyi Művelődési Házban, az Északi Színház jegypénztárában, a Mezőfényi Kultúrházban, illetve az előadások előtt a helyszíneken kaphatók.


Maksa Zoltán előadásának a plakátja
Maksa Zoltán előadásának a plakátja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: