2009-04-22 14:07:18• hírek • Szatmar.ro

Májusban lesz az új fenéklemez

A Red Bull legkorábban a Monacói Nagydíj előtt kapja meg az dupla diffúzort.

Annak ellenére, hogy Sebastian Vettel révén a Kínai Nagydíjon a Red Bull megszerezte történelme első győzelmét az autó fejlesztése természetesen nem áll le. Adrian Newey, az energiagyárosok főtervezője el sem utazott Ázsiába, odahaza az új kihívás megoldásán dolgozik: a duplafedeles fenéklemezek kidolgozásán és beépítésén.

„A Red Bull sajátossága a hátsó felfüggesztés, ami jó megoldás, ha nincs duplafedeles diffúzorunk, ám ezért nehezebb lesz beépíteni azt", mondta Newey, aki hozzátette, legkorábban Monacóban (május 24.) várható a „csodaalkatrész". „Sok munka lesz vele, mert a beépítése mellett az autó további elemeit is fejlesztenünk kell. Én nem úgy tekintek azonban rá, hogy milyen kár, hanem egy új kihívásként kezelem, amely sok hosszú éjszakámba kerül majd."

Newey arról is beszélt az autosport.com-nak, mi az oka az istálló remek szezonkezdetének. Elmondása szerint a melbourne-i szezonnyitó előtt új aerodinamikai csomagot, új fenéklemezt és új első szárnyat próbáltak ki és a Kínai Nagydíj előtt is új elemekkel látták el autókat.Munka után jót tesz a pihenés-Newey (középen) és kollégái

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: