2013-05-15 16:22:12• hírek • Szatmár.ro

Május végén nyit az aquapark

Az aquapark működtetőitől megtudtuk: a hivatalos megnyitóra május 23-án fog sor kerülni.

Maskulik Csaba, a városi tanács RMDSZ frakciójának vezetője illetve a közlekedési bizottság tagja nemrég terepszemlét tartott a hamarosan megnyíló, a Sárerdő felé vezető aquaparknál, hogy informálódjon: milyen változásokat kellene hozni a közlekedésben ahhoz, hogy a szórakoztató komplexum környékén könnyebben lehessen közlekedni. A frakcióvezetőt elkísérte Butka Gergő városi tanácsos is, aki Facebook oldalán közölt fotókat az aquaparkról. Baranyai Gábor, az Aquastar aquapark vezetője  körbevezette a két tanácsost a területen. Baranyai Gábor elárulta azt is: a hivatalos megnyitóra és szalagvágásra május 23-án   kerül sor, néhány nap próbaüzemet követően pedig május 30-31-én nyit meg az aquapark a nagyközönség előtt.

A kritikus szemléletéről ismert Butka elismerően beszélt az aquaparkban látottakról: külföldi minőséget kapnak majd az Aquastar látogatói. A munkálatokra is a nagy odafigyelés volt a jellemző - mondja a tanácsos. -Az építtetők nem feledkeztek meg a mozgássérültek számára kialakított illemhelyekről sem, a medencék tisztító-rendszere, szivattyú-állomása pedig az európai standardoknak megfelelő. Bár a tanácsos oldalára csak néhány fotó került fel, ezekből kiderül: különleges szaunákra, kellemes belső medencékre és izgalmas csúszdákra számíthatnak az aquapark látogatói.

Emlékeztetőül: az Aquastar turisztikai létesítmény hasznos területe 5012 négyzetméter lesz, a fedett medencéké 650, a parkoló 230 autó befogadására lesz képes. Öt szabadtéri medence várja majd az úszni,  szórakozni, a termálvízre vágyókat és a gyerekeket. A fedett medencék lehetővé teszik, hogy télen is fogadhassák a vendégeket. A szabadtéri részen akár 1200, a fedett részen pedig akár félezer látogatót! Őket nem kevesebb, mint hét szauna is várja, valamint hidro-, kineto - és elektroterápia is áll a gyógyulni vágyók rendelkezésére.

Hamarosan nyit az aquapark

Sófalú szaunák - egy a hét szauna-típus közül

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: