2015-04-28 17:50:57• hírek • Szatmár.ro

Május 21-23-án tartják a Szatmáron gyártott kiállítást

A Rex piac csarnoka ad majd otthont az év legfontosabb Szatmár megyei, gazdasági témájú rendezvényének.

Egy év szünet után visszatér a Szatmáron gyártott kiállítás. A május 21. és 23. között a Rex piac csarnokában megtartott szolgáltatás- és termékkiállítás szervezői most is az Észak-Nyugati Német-Román Gazdasági Egyesület és a Kisiparosok Kamarája. A kedden megtartott sajtótájkoztatón a gazdasági egyesület elnöke, Kádár Gyula, a Kisisparosok Kamarája részéről pedig Markos Tibor alelnök beszélt az ötödik alkalommal megtartott expó szervezéséről.

A rendezvény keretében a megye üzleti életének a legjava mutatja be szolgáltatásait és termékeit, ám emellett egy remek lehetőség lesz arra, hogy helyi üzletemberek kapcsolatokat alakítsanak ki egymással, vagy akár a távolabbi országokból érkező meghívottakkal. A résztvevők a három nap folyamán különböző hasznos workshopokon fejleszthetik majd tudásokat különböző témakörökben. Az expó segíteni fog abban is, hogy egy átfogó képet kaphassunk a megye legfontosabb gazdasági szereplőiről is.

Az idei Szatmáron gyártott kiállítást a szervezők saját anyagi forrásaikból és támogatók segítségével szervezik meg. Az aranyfokozatú támogatók 5 ezer lejjel, az ezüstfokozatú támogatók 4 ezer lejjel, a bronzfokozatúak pedig 3 ezer lejjel járultak hozzá a rendezvény megszervezéséhez. Támogatókból pedig akad bőven: csak aranyfokozatúból van hét, ami arra utal, hogy az évek folyamán egyre nagyobb elismerésnek örvendő rendezvény megszervezését kiemelten fontosnak tartja az üzleti szféra.

Az expó megszervezésének a híre is gyorsan terjedt és már 35 szatmári cég jelezte, hogy jelen lesz a Szatmáron gyártott kiállításon. A cégek, akik csatlakozni szeretnének a kiállítók sorához, szándékukat a 0261-710-316-as telefonszámon jelezhetik vagy az office@drwsm.ro emailcímen, ahol a részvételi díjjal kapcsolatban is bővebb felvilágosítással szolgálnak az érdeklődőknek.

A rendezvény megnyitójára - amelyre több németországi, osztrák és holland diplomata és üzletember is meghívást kapott - május 21-én 13 órától kerül sor. Az első napon 13 és 18 óra között várják majd a rendezvény látogatóit. A következő két napban 10 és 18 óra között tart majd nyitva az expó.

Sajtótájékoztatót tartottak a Szatmáron gyártott expó szervezői

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: