2006-05-09 12:21:47• hírek • Szatmar.ro

Vetélkedők az Ifjúsági Napokon

Ebben az évben is számos program várja a szórakozni vágyó fiatalokat.

Május 12-14. között kerül sor az idei Szatmári Magyar Ifjúsági Napok című rendezvénysorozatra. Amint arról a Szatmár.ro korábban már beszámolt, ekkor kerül bemutatásra a Dallas Pashamende című magyar film (május 12., 19 óra; május 13., 18 óra), Galla Miklós: Szépségem titkai című kabaréja (május 14., 19 óra), valamint koncertet tart a Kerozin együttes és Majka is (május 13., 2O óra). Ezen programokon kívül azonban számos más rendezvény is várja a szórakozni vágyó fiatalokat.

Szombaton 12 órától az RMDSZ pinceklubjában kerül sor a már hagyományos sakk-versenyre, amelyre bárki jelentkezhet a helyszínen. Szintén a pinceklub ad helyet az asztalitenisz bajnokságnak, mely ugyancsak 12 órától veszi kezdetét.  Újdonság az ifjúsági napok történetében a számítógépes verseny, melyen a Heroes 3 megszállottai mérhetik össze tudásukat. Idén sem marad el a csocsó-bajnokság, melyre már most várják a jelentkezőket, a játékra pedig szombaton 12 órától a Stefan cel Mare utcai Viking klubban kerül sor.

A vasárnapi napra is jut a vetélkedőkből: a Mihai Eminescu kollégium udvarán kerül sor a Street-ball bajnokságra, melyre 3 plusz 1 tagú csapatok jelentkezését várják. A bajnokság 11 órakor veszi kezdetét, nevezési díj nincs. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: