2008-05-11 21:51:51• hírek • Szatmar.ro

Véget ért a Szatmári Ifjúsági Napok

 A számos szórakoztató program mellett a sport idén is főszerepet kapott.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés immár hatodik alkalommal szervezte meg május 9-11 között a Szatmári Ifjúsági Napokat. Programjaikkal számos fiatalt mozgósítottak.

A szórakoztató eseményeket, mint például Lorán Barnabás humorista előadását, az Animal Cannibals fellépését, a szabadtéri filmvetítést vagy a Downtown-ban megszervezett karaoke mega partyt mind-mind nagy érdeklődés kísérte. Ezek mellett azonban kiemelkedő szerepet kaptak a sportprogramok is.

Május 10-én szombaton az RMDSZ székházában asztalitenisz és sakkbajnokságot szerveztek. Ez idő alatt az Ifjúsági Igazgatóság székhelyén, a már hagyománnyá vált focikupára is sor került, a két napon át zajló mérkőzések eredményeként a kilenc csapat közül végezetül a Triada bizonyult a legjobbnak. A focikupán az RMDSZ is részt vett, összeállított csapatában Ilyés Gyula polgármester , illetve helyi tanácsosok is játszottak.

Vasárnap streetball és paintball mérkőzéseket szerveztek. Igazán nagy sikert a festékgolyós  háborúzás aratott, amelyet közel száz fiatal próbált ki. A különleges adrenalinnövelő sport iránt érdeklődők további részleteket a www.swatromania.ro oldalon találnak, illetve információkat a 0742-518-793-as számon kaphatnak. Összeválogatott fotóinkkal az elmúlt három nap eseményeit próbáljuk bemutatni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: