2015-04-30 10:16:17• hírek • (x)

Május 1-jén indul a strandszezon az Aquastarban

Sok újdonsággal, változatlan jegyárakkal várja a strandolókat az Aquastar élmény- és gyógyfürdő.

Május elsejével beindul a strandszezon a régió kedvenc aquaparkjában, a szatmárnémeti Aquastarban is. Ez azt jelenti, hogy péntektől kezdődően beindul az élet a kinti medencéknél. Használni lehet majd a szabad ég alatt található medencéket és természetesen a csúszdákat is.

Amennyiben pedig az időjárás ezt nem engedi meg, továbbra is a fürdőzők rendelkezésére állnak a belső élmény és termálvizes medencék.

Új szolgáltatások, változatlan árak

Az Aquastar gyógy- és élményfürdőben több újdonság is várja,  a pihenni, lazítani vágyókat. A már meglevő számos lehetőség mellett akár izmaikat is megmozgathatják az Aquastarba látogatók, hiszen nemrég megnyílt a Robi Fitness edzőterme az Aquastar épületének földszinti sporttermében. Itt az aquapark látogatói erősíthetik izmaikat vagy éppen próbálhatnak fogyni, a bérletet kötők pedig az edzési lehetőség mellett akár szaunázhatnak vagy a medencékben is lazíthatnak.

Az Aquastarban május hónaptól kezdődően az érdeklődők airsoft-fegyvereket is kipróbálhatnak, illetve légfegyveres játékokra is lehetőség van.

Hétköznapi kényeztetés - május végéig

A gyógy- és élményfürdő közkívánatra május végéig elérhetővé tette a Hétköznapi kényeztetés akciót, ami azt jelenti, hogy 11 és 14 óra között hétköznaponként 13 lejes áron használhatók az Aquastar medencéi és szaunái. Ez a lehetőség viszont május elsején nem él, hiszen az munkaszüneti, ünnepnapnak számít.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: