2010-07-25 20:30:28• hírek • Szatmár.ro

Majtény Napja: teljes kudarc

Az eső miatt a sztárvendégek fellépését vissza kellett mondani Kismajtényban.

Nem csak az eső, de a helyszínválasztás is „betett" a Majtény Napja szervezőinek, a kismajtényi futballpályán ugyanis bokáig érő vízréteg állt vasárnap délelőtt. A megnyitót még itt tartották meg, viszont mindenki rájött, semmi jó nem fog kisülni belőle, ha tovább maradnak. Az önkormányzati vezetők új helyszínként az igencsak lerobbant állapotú kultúrotthont választották jobb híján, és ekkor már az is nyilvánvalóvá vált, hogy el kell búcsúzniuk a sztárvendégek szereplésétől.

A fő műsorszám a Compact együttes háromórás koncertje lett volna, ami az ő technikai szintjüket ismerve, szétverte volna a máladozó vakolatú kultúrházat, de a román népzene hírességeit is értesíteni kellett: ne jöjjenek, mert nincsenek megfelelő feltételek a sikeres szerepléshez. Amolyan vadregényes környezetben zajlott hát a kulturális előadássá zsugorodott községnap - a kultúrház ablakán cigánygyerekek ugráltak ki-be, az összezsúfolódott közönségnek félórákat kellett várni egy-egy újabb műsorszámra.

Nem volt miccs és sör, mint más falunapokon. Az árusok is rendesen pórul jártak, ugyanis alig érkeztek meg a futballpályára, hamar össze kellett pakolniuk. Majtény Község Napját tizedjére szervezték meg - a mostani kivételével a rendezvény mindig naqy sikert aratott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: