2012-01-04 09:13:23• hírek • Blikk.hu

Saját kisfiától rettegett Majka

Egyelőre még túl pici, nem akarják Majkáék sűrűn mutogatni a Mariánt.

Hetekig nem merte megfürdetni kisfiát Majka (32)! Dundikával (28) közös gyermekük már majdnem két hónapos, az ózdi rapper pedig igyekszik minden munkából kivenni a részét, de volt, amivel csak nehezen birkózott meg.

– Néhány napja fürdettem először, addig nem mertem. Féltem, nehogy kicsússzon a kezemből. Mindenki arra kíváncsi egyébként, hogy nem irtózom-e a pelenkacserétől, de azt kell mondjam, hogy nem egy nagy mutatvány. Körülbelül 35 másodperces művelet, bárki meg tudja csinálni – mesélte a Blikknek az újdonsült apuka.

Dundika azonban azt is elárulta, hogy amikor hajnalban felsír Marián, az ózdi rapper összerezzenve kérdezgeti, hogy minden rendben van-e.

– Mivel Peti általában hajnalban ér haza, így legtöbbször én kelek fel megetetni a kisfiunkat. Ha sírni kezd, kicsit hagyom még, Peti viszont azonnal felpattan, hogy vajon mi történhetett – tette hozzá nevetve. Marián nagyon nyugodt baba, apukája szerint csak egyvalami kell a boldogságához, az az anyukája.

– Háromóránként megetetem, és nagyjából ezzel telnek a napjaink. Mostanában már egyre többet tudunk a szabad levegőn sétálni, de még csak néhány percre voltunk kint. Persze más lenne, ha nyári baba lenne, de így még várnunk kell, míg jobb lesz az idő. Nyáron viszont már tud majd pancsolni is, így egész nap kint leszünk. Addig pedig folyamatosan mesélem neki, hogy éppen mi történik körülötte, próbálom rávenni, hogy ő is mondjon valamit, de még annyira nem sikerül – nevetett Dundika.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: