2013-03-02 19:13:49• hírek • Szatmár.ro

Majkáék mostanában a munkába halnak bele

Nagy tömeg fogadta a két rappert péntek éjszaka a Kaméleon Klubban. A fiúk a legnagyobb slágereiket adták elő. A rajongók tomboltak, a Kaméleon tulajdonosai megígérték: idén még egyszer elhívják az ózdi és a pesti fenegyereket.

Már péntek este 10 óra körül gyűlt a tömeg a Kaméleon Klubban, ugyanis hosszas várakozás után végre sikerült elhozni Szatmárnémetibe Majkát és Curtist, akik jelenleg Magyarország legnépszerűbb rapperei. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a Belehalok című sláger már több mint 19 milliós nézettséggel büszkélkedhet a Youtube-on. A kevéssel 1 óra után színpadra lépők poénkodtak is egy sort ezzel: Budapesten van egy nagyon szomorú srác, Fluor Tomi, akinek a nézettségi rekordját megdöntötte a két, most nagyon boldog fiú.

A srácok kétszer is előadták a Belehalok című slágert, rappeltek a lányokkal kapcsolatos tapasztalataikról a tömeg pedig lelkesen csápolt és bólogatott a ritmusra. A koncert után pedig készségesen fotózkodtak a rajongókkal, igazán lazák, barátságosak és közvetlenek voltak.

A koncerten az is kiderült, hogy Majka családjának szatmári kötődése is van: bátyja több mint másfél évig élt Szatmárnémetiben - egy kártyaklubot üzemeltetett. A koncert után Majka a Szatmár.ro-nak azt is elmondta, hogy már egyeztetnek egy következő szatmári koncert ügyében, ami valószínűleg decemberben lesz, szintén a Kaméleonban. A srácoknak már július végéig minden hétvégéjük le van foglalva, tehát igyekezniük kell a foglalással a Kaméleonosoknak, ha valóban össze akarják hozni a decemberi koncertet.

Majka azt is elmondta, hogy március 20-án új nótával és új videoklippel fognak jelentkezni, ezért érdemes a rajongóknak figyelniük a két srác közös Youtube-csatornáját illetve a Facebook oldalukat.

A koncerten illetve a koncert után készült fotókat a Bulifotó-rovatunkban vagy a lenti képre kattintva nézheted meg.

Majka és Curtis megismerkedett a szatmári erősemberrel, Cortean Sanyival is

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: