2014-03-10 09:19:31• hírek • Blikk.hu

Majkáék döntöttek: jöhet a második baba

Családbővítésen dolgozik Majka és Majoros Hajni! A pár már régóta fontolgatja, hogy vállalnak egy második babát is: ehhez most látják elérkezettnek az időt.

- Belevágtunk a babaprojektbe - mosolygott Dundika, aki jelenleg A Nagy Duett című műsorban mutatja meg énektudását.

Persze a Majoros család így is nagyon boldog, de azért vágynak rá, hogy még egy gyermekük szülessen.

- Pár hónapja kezdtünk komolyabban beszélgetni arról, hogy szeretnék még egy gyermeket, de az elfoglaltságaink valamennyire gátat szabnak a családbővítésnek, ugyanis Peti rengeteget dolgozik, neki is most indult a NaNee! című műsora, engem pedig A Nagy Duettben való szereplésem foglal le. Azért rajta vagyunk a gyerektémán, hiszen mind a ketten úgy gondoljuk, hogy az a jó, ha minél kevesebb a korkülönbség a gyerekek között. Az, hogy mikor érkezik a pici, már nem rajtunk múlik - osztotta meg a Vasárnapi Blikk-kel Hajni, aki a szíve mélyén egy icipicivel jobban örülne egy kislánynak, de természetesen akkor is nagyon boldog lesz, ha egy újabb kisfiúnak ad majd életet.

Mindenestre abban teljesen biztosak a szülők, hogy kisfiuk, Marián örülne egy kistesónak.

- Marián már csecsemőkora óra annyira emberközpontú és közvetlen, hogy boldog lenne, ha lenne egy kistestvére. Szereti a gyerekeket, igaz, a legjobban a nála egy kicsivel idősebb fiúkkal van el. Ő nem az a típus, aki a szoknyámat fogja és szégyenlősködik, nagyon aktív gyerek.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: