2015-09-22 08:08:09• hírek • MTI

Majka repült a Denevérből

Ez a Majka megőrült?! – jutott az eszünkbe a rapper által társházigazdaként vezetett Ezek megőrültek! című show-műsor kapcsán, amikor fülünkbe jutott a hír: hiá­ba harangozták be nagy dérrel-durral, hogy az ózdi vagány is szerepet kap az Operettszínház új szuperprodukciójában, A denevérben, mégsem tűnik fel a részeges börtönőr, Frosch bőrébe bújva.

A Blikk információja szerint az operett próbái már javában folynak, ám Majka jó ideje Las Vegasban nyaral a családjával. Úgy hírlik, hogy az elmúlt hetekben hiába keresték többször is az Operettből, a TV2 műsorainak szupersztárját mintha a föld nyelte volna el.

Viszont közben a pesti Broadway népszerű teátrumának művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor (64) – aki egyben A denevér rendezője is – ráunt a várakozásra, és mivel nem akarta veszélyeztetni a darabot, illetve a közelgő október 2-i pre­miert, ezért úgy döntött: mást kér fel Frosch szerepére.

– Ez a hajó elment! Majka egy színpadra termett ember, és úgy éreztem, hogy ez a szerep, amit felajánlottam neki, éppen rá van szabva – kezdte kissé csalódottan Kero. – Pedig annak idején örömmel vállalta a felkérést. Viszont már az egyeztetések alatt adódott jó pár nehéz­ség. Roppant elfoglalt voltam a nyáron, és bizonyára ő is sokat dolgozott, így sosem tudtunk beszélni. Az idő pedig egyre vészesebben fogyott...

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: