2006-03-08 16:02:47• hírek • Szatmar.ro

Majka rendezni tanul

Az ózdi hős a háttérmunkákba is belekóstolna.

Az ózdi hőst közel négy éve ismerhette meg az ország, mint jópofa villalakót. Majka bár imádja a televíziózást, nem lételeme a képernyőn való szereplés. A rapper elmesélte a Napi Ász munkatársának, hogy szívesen végezne a tévénél háttérmunkálatokat is.

Majoros Péter jelenleg rendezni tanul pótpapájától, Ámon Lászlótól. „Nekem nem fontos, hogy a képernyőn szerepeljek. Mindegy, mit teszek, csak tévézés legyen. Szívesen szerkesztenék, gyártásvezetőnek is elképzelném magam, de még díszletesnek is elmennék. Most Ámon Lászlótól tanulok, aki apám helyett is apám, és kitűnő rendező. A legutóbbi klipemet már magam rendezetem. Izgalmas tevékenységnek bizonyult, ezért szeretnék továbbra is ezzel foglalkozni – nyilatkozta az univerzális fiú, aki azt állítja, hogy már érettebben tekint a világra.

„Most már itt az ideje, hogy a jövőmmel is foglalkozzak, ezért kezdtem el tanulni a rendezést. Egy célom van ha egyszer abba hagyom a televíziózást, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak távozni. Úgy hogy mindent megtettem.”- mondta a lapnak a rapper.

Stop!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: