2006-05-03 15:01:20• hírek • Szatmár.ro

Majka és Harsányi is ugyanazt szereti

A repper lenyúlta a rádiós nőjét, akiről senki nem tudja vajon tényleg a nője volt-e.

Majka összejött a Bajkeverőkből, és Harsányi Leventével folytatott szerelméről elhíresült Debreczeni Zitával. Az ózdi hős tehát újra szerelmes, ami már ráfért, mivel a Barátok közt Kiss Ramónájával már közel két éve szakított. Nem örül azonban ennek a hírnek Harsányi Levente, aki már a pelenkát is majdnem megvette, mikor rájött, hogy őzikeszemű kedvese egy másik bajkeverővel csalja. Ez még tavaly augusztus magasságában történt, a fiatalok akkor könnymentes búcsút mondtak egymásnak. Év elején aztán felröppent a hír, miszerint kibékült az exaszfaltbetyár és rózsaszín buszban topless utazgató csaja, ám ezt az állítást már a Velvet is kacsának tartotta. Az igazságot persze csak az érintettek tudják, ám Debreczenit nem tudtuk elérni, mivel külföldön tartózkodik. Azt sajnos senki nem tudja, hogy hol: a lapok Olaszországot, az új szerető pedig Angliát említi. Majka hosszas nógatásra megszólalt, és közölte lapunkkal, hogy a hír igaz.

-Együtt vagyunk és jól érezzük magunkat. Ő most Londonban van, nekem meg marad a pornócsatorna, hiszen nem akarom megcsalni - mondta

- Én nem tudom, hogy alakult a kapcsolata a Leventével, de az biztos, hogy mikor mi összejöttünk már nem jártak. Biztos ideges rám, pedig igazából nincsen rá oka.

 Harsányi nem rejtette véka alá gondolatait, a Blikkben legerinctelenezte Majkát, és közölte, hogy az embereket a tetteik minősítik. Majka nem érti a felháborodást:

-Mondom, már szétmentek, mikor összejöttünk, a nyilatkozata inkább őt minősíti. Azt mondja: felhívtam ezt az ózdi gyereket, hát ennél szarabb pesti dumát még nem is hallottam.

Nagy a valószínűsége tehát, hogy arról, hogy ők újra járnak csak maga Harsányi tudott, bár Debreczeni sem a hűség mintaképe, és Majkáról is szárnyra kaptak pletykák annak idején, hogy csalja Kiss Ramónát egy női Dennis Rodman-hasonmással, ám ezt akkor az érintettek cáfolták. A két sztár barátságának tehát feltehetően vége, pedig Majka, Harsányi és Nacsa január végén még versenycsajozást hirdetett, aminek egyetlen lényege a skalpszerzés volt. Lehet, hogy a rádiós ezzel próbálta visszacsábítani bajkeverő excsaját, akinek azonban inkább kellett az ózdi valóságshow-sztár.

velvet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: