2012-11-22 07:00:55• hírek • Blikk.hu

Majka elveszi Dundikát!

Dundika elérte azt, amit előtte még senkinek sem sikerült! Számtalan kapcsolat, románc és kaland után ugyanis az ózdi rapper, Majka megkérte kedvese kezét. A lánykérésre egy év együttélés és egy közös gyermek után szeptemberben, az egykori playmate születésnapján került sor, romantikus körülmények között.

- Nagyon egyszerű ez a dolog, hiszen Hajninak szülinapja volt, és én nem tudtam mit kitalálni, gondoltam, örülne, ha megkérném a kezét! Komolyra fordítva a szót, tényleg így volt! - viccelődött az ifjú vőlegény, aki végül elárulta: régóta érett már benne a gondolat. - Amióta megszületett a gyerekünk, gondolkozunk rajta, hogyan kéne megoldani, hogy mindenkinek jó legyen. Régebben nem volt fontos számomra az esküvő, de ez idő alatt átalakultak bennem a dolgok. Szeretném, ha Hajni az én feleségem lenne - mesélte a zenész, majd újdonsült menyasszonya veszi át a szót.

- Nem számítottam rá, hogy megkéri a kezem, pontosan azért, mert nem erőltettük a dolgot. Nem vagyok az a nő, akinek muszáj, hogy feleség legyen, de tény, hogy jobb azt mondani, hogy ő a férjem. És hát nem is mondhattam volna nemet. Elvitt egy romantikus estére, volt pezsgőfürdő, rózsaszirmok. Minden, ami kell!

A gyönyörű modellnek egyébként nem ismeretlen a házasság. Pár évvel ezelőtt már volt férjnél, azonban a korábbi sikertelen próbálkozás egyáltalán nem szegte kedvét, hogy ismét kimondja a boldogító igent, sőt!

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: