2006-04-12 01:20:07• hírek • Szatmár.ro

Majka depressziós

Az ózdi hős visszasírja Kiss Ramónát

Ugyan Majka a valóságshow-k egyik legnagyobb győztese, mégis vannak rossz pillanatai. Nem tud aludni, depressziós és nem kiegyensúlyozott. Majkának, azaz Majoros Péternek szinte egy szabad perce sincs. Három üzletet működtet, műsort vezet, lemezt készít, fellépésekre jár, rendszeresen edz és pókerversenyre készül.

-Mindezek ellenére nem vagyok elégedett. Több, mint fél éve alig tudok aludni, homeopátiás szereket szedek, hogy végig bírjak pihenni egy éjszakát. Mégis volt két olyan hét, amikor egyáltalán nem tudtam aludni egy-két óránál többet. Úgy néztem ki, mint egy narkós, pedig én aztán tényleg nem drogozom, másfél éve még a cigit is letetettem. Nincs kiegyensúlyozott párkapcsolatom, mivel nagyon magasak az elvárásaim. Kiss Ramóna óta nem találkoztam olyan lánnyal, aki megmozgatott volna bennem valamit. Ezért olykor elkap a depresszió - mondja Majka.

A tévés rapper nagy utat tett meg, míg Ózdról idáig jutott. A Való Világ jelentette számára a nagy lehetőséget, hogy kikeveredjen a bajból. Eladósodott, pénzügyi gondjai voltak, a valóságshow révén tudta helyre hozni a dolgait. Bár nagyon boldog volt, hogy jól alakult a helyzete, egy pillanatig sem hitte el, hogy mindez magától így marad; mindig tett azért, hogy előbbre lépjen. Ha elhagyta volna magát, akkor - állítása szerint - most el lenne ásva valahol Ózd mellett, a semmi közepén.

-Kaja, pia, zsuga, nők - ezeket nagyon imádom¸ semmi pénzért nem mondanék le róluk. Nagyon jól tudok lazítani zsugázás közben, előfordul, hogy a haverjaimmal hat órát játsszunk egyhuzamban. Nemsokára egy versenyen is indulunk - teszi hozzá büszkén Majka.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: