2012-07-30 09:06:56• hírek • Blikk.hu

Majka: Újabb szívműtét

A legnagyobb titokban műtötték meg Majka szívét! A Blikk megtudta: a rappernek a veleszületett szívritmuszavara miatt kellett átesnie a cseppet sem veszélytelen másfél órás beavatkozáson.

Ugyan már otthon van, de nehéz megmondani, hogy mikor kerül újra csúcsformába.

Régóta tudni, hogy szívproblémákkal küzd az ózdi rapper. Egyszer már átesett egy katéteres operáción, s akkor azt hitte, hogy egy életre elfelejtheti azt a fullasztó, semmihez sem hasonlítható érzést, amikor rátör a roham. Sajnos tévedett.

- Egy ideje megint súlyosbodtak a rosszullétek, így nem volt más választásom, mint újra átesni egy ilyen műtéten. A városmajori szívközpontba feküdtem be, ahol katéteres eljárással operáltak meg. Úgy nevezik ezt, hogy abláció. A combom artériáján keresztül vezették be a katétereket, majd a szívemnél elégették azt a részt, amely a ritmuszavart okozhatja - mesélte már otthonában lábadozva Majka. - Nem volt valami kellemes érzés, de elkerülhetetlen volt a beavatkozás.

A rapper hangja még gyenge, fáradt, kedvetlen. Messze van attól a Majkától, akit az elmúlt években megszokhattuk. Nem csoda, hiszen naponta tíz gyógyszert kell szednie a fájdalomcsillapítóktól kezdve a szívritmus-szabályozón keresztül a vérhígítóig.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: