2014-11-10 09:40:25• hírek • Blikk.hu

Majka 47 millió forintot kaszál egy évben

Vajon mennyit szakítanak a szórakoztatóiparból a legjobban megbecsült magyar tévések?

A TV2 sztárjainak, Liptai Claudiának, Ördög Nórának, Majkának, Hajdú Péternek és Berki Krisztiánnak, valamint a köztévés Fábry Sándornak, illetve az RTL Klubnál és a Class FM-nél is dolgozó Sebestyén Balázsnak sikerült felkapaszkodnia a Blikk által összeállított listára.

Noha külföldön megtiszteltetés felkerülni egy ilyen listára, idehaza a legnézettebb tévécsatornák vezetői és a húzóemberei hétpecsétes titokként kezelik, mennyit ér a nevük. Ennek többnyire az az oka, hogy sokan irigyek rájuk, és hajlamosak hozzájuk mérni a saját ­fizetésüket. Holott ők olyat tudnak, amit csak nagyon kevesek: nap mint nap milliókat képesek leültetni a képernyők elé. Ebből adó­dóan egyértelmű, hogy gyakran tízszeresét viszik haza annak, amit az átlagemberek.

Érdekes, hogy a legnézettebb kereskedelmi csatornától, az RTL Klubtól csak egy személy (Sebestyén Balázs) került a listára, míg a második helyen álló TV2-től öten is.

1. Majka
- cirka 47 millió forint (671 ezer lej szerk.)
Ki hinné, hogy az utóbbi negyedévben Majka kaszált a legtöbbet a hazai műsorvezetők közül? Információnk szerint a Sztárban sztárban való zsűrizésért 3, a Rising Star vezetéséért pedig 8 millió forintot szakít. Emellett rapperként kb. százezer forint marad neki hakninként, miután mindenkit kifizet. Mivel jelenleg ő az egyik legfelkapottabb a zenei szakmában, innen is összejön neki átlagban havi 3 millió, azaz ebben az évben cirka 47 millió forintot visz haza az ózdi hős, jelenleg így ő a listavezető.

2. Liptai Claudia
- több mint 40 millió forint (571 ezer lej szerk.)
A második helyezett Liptai Claudia igazi állócsillag, a TV2 sztárja immár 13 éve. Az ő honoráriuma meglehetősen összetett, mert több helyről kapja a pénzt. A Jóban Rosszban sorozat mellett a Sztárban sztárban és a Bumm című műsorban is szerepel(t). Emellett a Centrál Színház két darabjában, a Black Comedyben és a Pletykafészekben is rendszeresen színpadra áll. Éves keresete a reklámbevételeket is hozzászámolva meghaladja a 40 millió forintot.

3. Sebestyén Balázs
- nagyjából 40 millió forint (571 ezer lej szerk.)
Az RTL klubosok közül a legjobban fizetett Sebestyén Balázs. A tévézéshez fűzhető havi apanázsa a reklámbevételekkel együtt elérheti akár a havi 2,3-2,8 milliót is. Ehhez jönnek még a rádiós és ahhoz köthető egyéb bevételei. Balázsék tudomásunk szerint külsős gyártásban csinálják a Morning Show-t, nincs fix havi fizetése, de éves szinten itt is sokmilliós nyereségről beszélhetünk. Így Balázs évi nagyjából 40 millióval a harmadik a listán.

Kíváncsi a folytatásra? Kérem kattintson ide és a Blikk.hu hírportálon elolvashatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: