2013-11-10 15:43:14• hírek • Szatmár.ro

Majdnem sikerült egy pontot rabolni Besztercéről

Ezzel a fordulóval véget ért az őszi szezon, de idén még öt meccset lejátszanak a tavaszi idényből. Az Olimpia a következő fordulóban Craiovára látogat.

A Besztercei Gloria otthonában játszot az Olimpia - az utolsó pillanatban hiúsult meg a pontszerzés.

A román foci élvonalából nemrég kiesett csapat otthonában közel voltak a győzelemhez, majd a döntetlenhez a szatmáriak, de a hosszabbítás utolsó pillanatában kapott góllal végül kikapott Csík Tibor legénysége.

A sárga-kékek az ellentámadásokra alapozva léptek pályára, az első félidő pedig gól nélkül telt el. A második félidő pedig kellemes meglepetést is hozott: Bujor bal oldalon tört be a büntetőterületre és egy lapos lövéssel a hosszúsarokba juttatta a labdát. Ezt követően úgy tűnt, sikerül a bravúr és három ponttal lehet hazatérni Besztercéről.

A szatmári előny négy perccel a meccs vége előtt szállt el: ekkor Bruma révén egyenlítettek a házigazdák, majd a 93. percben, az utolsó pillanatban jött a hideg zuhany. Ekkor ugyanis Stancu szabadrúgását Chitu fejelte a szatmári kapuba.

- Két figyelmetlenség a végén, és ez lett. A Besztercének addig nem volt egy komoly helyzete sem, de elég volt ez a két pillanatnyi kihagyás, hogy egy már megnyert meccset elveszítsünk. A csapat most megmutatta, hogy egyenlő ellenfele tud lenni a legerősebb csapatoknak is, máskor a hosszabbítás nekünk kedvezett, most azonban fordítva történt. Fel kell állnunk, és hétfőtől már a következő találkozóra készülnünk - mondta a mecccset értékelve Csík Tibor.

2. Liga, II. csoport, 11. forduló:
Besztercei Gloria-Szatmárnémeti Olimpia 2-1 (Bruma 86., Chitu 93., illetve Bujor 66.).
Gloria: Albut - Tarca, Hlinca, Chibulcutean, Polgár, Budacan (Negrut 62.), Feher, Nalati (Stancu 62.), Chitu, Rosu (Bucur 77.), Bruma.
Olimpia:
Miron - Muresan (Sabau 58.), Balau, Ene, Iuhas, Gavrilescu (Lemac 65.), Svarczkopf, Kinczel, Villand, Zsiga, Bujor (Micaş 78.).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: