2016-01-12 19:40:47• hírek • Szatmár.ro

Majdnem öt perccel vezeti a Maraton-kategóriát Gyenes

fotó:  DPPI
fotó: DPPI

Olyan hőség volt Belén környékén, hogy a motorosok mért szakaszát félbe is szakították a szervezők - Mani remekül ment, összetettben már a 18. helyen áll.

Nagyon jól ment a verseny kedden Maninak - az összetett pontlistában is előrébb lépett. A mezőny Belénből indult és oda is tért vissza, az etap mért szakasza 285 kilométer lett volna, ám a szervezők ezt is lerövidítették.

A fiambalai homokdűnés vidéken mért nagyon magas hőmérsékleti értékek miatt, illetve a rengeteg műszaki meghibásodás miatt, amellyel a motorkerékpárosok küzdöttek, a szervezők úgy döntöttek, hogy félbeszakítják a keddi mért szakaszt a második mérőpontnál. A CP2-nél Manit a 18. idővel mérték. A hivatalos, végleges eredmények még nincsenek meg (ezeket romániai idő szerint valamikor éjszaka hozzák nyilvánosságra).

Mani időeredménye 2 óra 55 perc 58 másodperc volt, ezzel elvileg a 18. idővel zárta a napi mért szakaszt. A kilencedik etapot Pierce nyerte meg 2 óra 24 perc és 19 másodperces eredménnyel.

A motorosok versenyében az ausztrál Toby Pierce vezet 29 óra 53 perc 15 másodperces idővel, az Autonet Motorcycle Team versenyzője az éllovashoz képest 2 óra 7 perc és 8 másodperces hátránnyal kedd este a 18. helyen áll.  

A Maraton-kategóriában viszont már az első, majdnem 5 perc előnnyel vezet a portugál Mario Patrao előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: