2013-04-29 18:10:45• hírek • Kocsis Zoltán

Majdnem ölre mentek a tizenegyesért!

Nem mindennapi esemény színesítette a magyar élvonalbeli labdarúgó bajnokság legutóbbi, 25. fordulójában lejátszott Pécs - Budapest Honvéd mérkőzést: a vendégek két csatára, az olasz Davide Lanzafame és az olasz-argentin Leandro Martinez szinte összeverekedett azon, ki végezzen el egy tizenegyest. A vége két sárga és egy piros lap lett.

A fővárosiak Lanzafame 20. percben szerzett góljával már vezettek, amikor az 50. percben a pécsiek nigériai légiósa, Eke Uzoma kicsit meglökdöste Martinezt, a remek színészi alakítást pedig a bíró tizenegyessel honorálta.

Az elképesztő jelenetsor ekkor kezdődött: a két csatár nem tudott megegyezni abban, ki rúgja a büntetőt. Miután a korábban a Bariban, a Palermóban, a Parmában, a Juventusban, a Bresciában és a Cataniában is futballozó Lanzafame előbb elzavart egy másik csapattársát, majd addig kakaskodott, amíg előbb csapattársa, majd ő is kapott egy sárgát, Mivel neki már volt egy, mehetett zuhanyozni - ezzel eldőlve, hogy Martinez rúgja a büntetőt. Aki értesítette is - Lanzafame azért az öltöző bejáratától visszafordult, hogy lássa, gól lesz-e belőle - majd öt perccel később beállította a 3-0-ás végeredményt.

A dolog pikantériája mellesleg, hogy a két kakaskodó csatár már régebbről ismeri egymást: 2010 tavaszán ugyanis mindketten a Parma keretéhez tartoztak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: